053-478 20 41 info@vanooijenabc.nl
 


Home : Onze klanten

Onze klanten

Het zal u niet verbazen dat Van Ooijen vooral werkt voor bedrijven in het MKB en zelfstandigen (zzp'ers). Zelf zijn we immers ook een MKB-bedrijf.
Onze klanten zijn te vinden in tal van branches: bouw, installatietechniek, detailhandel, franchise-houders, communicatie, reclame & vormgeving, ict, kappersbranche, voedingssector, uitzendorganisaties.
Toch zijn onder onze klanten ook bedrijven te vinden met zo'n 50 man personeel. Ook zij waarderen de slagvaardige en persoonlijke aanpak van Van Ooijen.

Ook voor starters!

Starters kunnen bij Van Ooijen niet alleen terecht voor het opzetten van een boekhouding en het opmaken van belastingaangiftes en balansen. We bieden vanuit onze expertise ook graag ondersteuning bij het opzetten van de onderneming zelf. We hebben veel ervaring met het maken van ondernemingsplannen en de begeleiding en aanvraag van financieringen.

Heldere (prijs)afspraken

Zoals gezegd: we zijn zelf ook ondernemers en voelen ons verbonden met onze klanten. We streven naar langdurige relaties op basis van vertrouwen en deskundigheid. We zijn gewend om heldere afspraken te maken, waarbij geldt: afspraak = afspraak! Wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn van een pakket diensten op jaarbasis? U krijgt van ons een duidelijk kostenplaatje en zult merken dat onze tarieven absoluut gunstig zijn!

Administratiekantoor Van Ooijen

Disclaimer |  Privacy