053-478 20 41 info@vanooijenabc.nl
 


Home : Onze diensten

Onze diensten

Administratiekantoor Van Ooijen is allround. Met onze diensten bieden we ondersteuning over de volle breedte van uw administratie. Van financiŰle en loonadministratie tot en met tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en belastingaangiftes. U bent bij Van Ooijen verzekerd van ÚÚn vertrouwd en deskundig aanspreekpunt.
De communicatielijnen bij ons zijn kort en we kennen, net als onze klanten, geen negen-tot-vijf mentaliteit. Een afspraak buiten kantooruren is voor ons geen punt. We zijn immers zelf ook ondernemers!

Kwaliteit en continu´teit dankzij samenwerking

Waar nodig kunnen we een beroep doen op gespecialiseerde deskundigen zoals fiscalisten, loonconsulenten, juristen, registeraccountants en ict-specialisten. We onderhouden uitstekende contacten met hen en kunnen u daardoor ook op specifieke terreinen kwaliteit bieden. In voorkomende gevallen werken we samen met enkele andere administratiekantoren. Ze kunnen bijspringen als dat nodig is, waarbij de privacy van gegevens uiteraard is gewaarborgd. Deze samenwerkingsverbanden dragen bij aan onze flexibiliteit en slagvaardigheid. Bovendien betekenen ze een garantie voor de continu´teit van onze dienstverlening.

Administratiekantoor Van Ooijen

Disclaimer |  Privacy